Høst-selv økohave (45m2) – sæson 2024

1.895,00 kr.3.380,00 kr.

Kom ud i landlige omgivelser nordvest for Vejle og høst-selv dine grøntsager i Økohaven Mølgård. Du får dit eget høst-selv havelod som er ca. 45m2 (15x3m) og er beliggende på adressen Mølgårdvej 28, 7173 Vonge i dejlig natur med heste som græsser tæt på arealet. Opstart ca. 15. juni 2024. Skriv til os på info@okohaven.dk og aftal tidspunkt for en rundvisning.

Læs mere om koncept, regler, betingelser og pris nedenfor her:

Varenummer (SKU): okohave-moelgaard-2024 Kategori:
- +

Konceptet er simpelt: Vi klargør jorden, sår og udplanter, du passer og høster. Du vil kunne høste selv af et bredt udvalg af økologiske grøntsager på dit eget lod eller via et fællesareal, herunder forskellige kål (grønkål, rødkål, hvidkål, spidskål, rosenkål, broccoli), rodfrugter (rødbede, gulerødder, pastinak, knoldselleri), porre, bønner, ærter, hokkaido, løg og kartofler. Typer, sorter og antal kan variere afhængig af udbud, men du skal forvente at have adgang til i omegnen af 20 forskellige slags grøntsager. Med ‘pasning’ menes lugning af ukrudt, hypning af kartofler og porrer, hjælpe med opbinding af tomater og agurker, pasning af fællesareal og lignende mindre opgaver.

Introduktion og rundvisning: Skriv og aftal tidspunkt på info@okohaven.dk

Regler og betingelser: det er forbudt for havebrugere selv at så, plante eller tilføre gødning på arealet. I høst-selv perioden har havebruger selv ansvar for at holde arealet ukrudtsfrit. Økohaven Mølgård vil i videst mulig omfang minimere angreb fra skadedyr (der lægges kålnet over kål). Høstudbytte kan varierer afhængig af vejrforhold og biologiske faktorer – ved udbredt misvækst giver Økohaven Mølgård reduktion i pris. Økohaven Mølgård sørger for vanding af arealet hvis dette vurderes nødvendigt. Økohaven Mølgård kan ved vedvarende misligehold og gentagne brud af anvisninger ophæve aftalen. Ved bestilling og betaling af en  Økohave accepterer du samtidig vores regler og betingelser. I kurven for haveloddet vælger du blot “Afhentning efter aftale” under fragt.

Høst-selv 45m2 fra ca. 15. juni 2024 frem til 1. januar 2025. Prisen er 1895 kr. pr. sæson.

Opstartsdato kan varierer afhængig af vejrforhold – du modtager besked så snart dit havelod er klar til brug. Du reservere dit havelod ved bestilling og betaling her via webshoppen: læg blot et havelod i kurven og betal. Ønsker du et større lod end 45m2 kan du blot tilvælge dette (koster 495 kr ekstra pr. 15m2). Ved spørgsmål kan du altid skrive til os på info@okohaven.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen til høst-selv i Økohaven Mølgård.


 

 

 

 

 

 

 


 

Info om økologisk arealtilskud:

 

 

Økohaven har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljø og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.

»Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne«

Lod størrelse

45m2, 60m2, 75m2, 90m2, 105m2, 120m2