Om os

Hvem står bag Økohaven?

 • Lidt om Økohaven

  Økohaven er en lille familiedrevet virksomhed, stiftet og drevet af far og søn, Henning og Uffe. Vi stiftede Økohaven med målet om at ville give endnu flere muligheden for, at dyrke sine egne økologiske grøntsager – uanset om man bor i et lille hus på landet, eller en stor lejlighed i Århus. Der er en stor viden gemt i jorden og en masse oplevelser i at dyrke sine egne grøntsager – smagsoplevelser, oplevelsen af at producere sin egen mad, fællesskabet, læring om bæredygtig brug af jorden og meget mere. Det vil vi rigtig gerne være med til at fremme og give både ung som gammel mulighed for at deltage i. Derfor bruger vi en del tid på at hjælpe både nye og eksisterende havefællesskaber godt på vej – især med fokus på at stifte havefællesskaber i samarbejde med økologiske landmænd. Ikke mindst driver vi Økohave Butikken, en online butik hvor både private og fællesskaber kan finde et bredt udvalg af produkter henvendt til arbejdet i køkkenhaven, herunder økologiske grøntsagsfrø. 

  Tak for dit besøg!

 • 25

  Skriv til os og hør mere!

  Vil du gerne udleje jord til køkkenhaver? Eller vil du gerne være del af et havefællesskab nær dig? Skriv meget gerne til os på info@okohaven.dk, og lad os sammen snakke mulighederne igennem.

  Følg os på Twitter, og få nyheder
 • 12

  Uffe H. Søholm

  Medstifter af Økohaven. Uddannet læge. Er meget optaget af iværksætteri og bæredygtig nytænkning, især inden for områder som sundhed, miljø og økologi.  

  Mail: uhs@okohaven.dk

  Telefon: 61 65 13 89

 • 12

  Henning L. Søholm

  Medstifter af Økohaven. Uddannet landmand på Grindsted Landbrugsskole,  medstifter af Friland Food, tidligere ansat på Den Økologiske Landbrugsskole p.t. underviser på jordbrugsafdelingen Kold College.

  Mail: hes@okohaven.dk

  Telefon: 51 23 82 53