Økologisk have

Økologisk have

228,00 DKK

Økologisk have – selvforsyning til husbehov“, er skrevet af Jens Juhl og Sølva Falgren, og giver dig en grundig gennemgang af hvordan du kan komme igang med at dyrke køkkenhaven økologisk.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9788791583377 Varekategori:

Beskrivelse

De 2 forfattere har mere end 15 års erfaring med økologisk havebrug, og deler i denne bog ud af deres store viden. De forklare hvordan man kommer i gang, og hvordan man fortsætter, så det bliver en sport at få de flotteste, sundeste og bedste afgrøder ved at bruge naturens egne principper.

I bogen fortælles bl.a. om den økologiske metode, planlægning af køkkenhaven, højbede, sædskifte, grøntsagerne, naboplantning, blomster, som skadedyrene ikke kan lide, biplanter, gødning og grøngødning, kompostering, drivhus og drivbænk, krukker og potter, staudehavens betydning for den økologiske have samt høns og bier.

Sædskifterne er smukt og overskueligt illustreret af Kirsten Tinds grøntsags-tegninger.

Ud over forfatternes gode tips og råd i bøgerne, anbefaler vi fra Økohaven desuden at følge deres gruppe på facebook: her kan du løbende få hjælp og vejledning af de erfarne havefolk. Gruppen finder du her: Slottet i Smørmosen.

Yderligere information

Vægt 0.240 kg