Økologisk drivhus

Økologisk drivhus

198,00 DKK

Økologisk drivhus – selvforsyning til husbehov“, er skrevet af Jens Juhl og Sølva Falgren. Bogen omhandler principperne for hvordan man dyrker økologisk i drivhuset: alt fra hvordan jorden bør behandles til hvordan man bekæmper sygdomme og skadedyr. Derud over kan du læse om biodiversitet, afgrøderne i drivhuset, såtidspunkter, udplantning, forkultur af haveplanter, og meget mere.

 

1 på lager

Varenummer (SKU): 9788793159181 Varekategori:

Beskrivelse

“For os skal det at dyrke i drivhus fungere på samme måde som dyrkning i haven. Det skal være lige så økologisk, bæredygtigt og klimavenligt, men da kravene til drivhusdyrkning er anderledes, skal der bruges andre metoder til at opfylde disse krav. At dyrke i drivhuset er en del af det at dyrke til selvførsyning. Uden den forlængelse af sæsonen, som et drivhus medfører, kunne vi ikke dyrke så meget på den lille plet jord, vi har. Samtidig er det vigtigt for os, at vores behov for at dyrke økologiske tomater, agurker, chili, peberfrugter mv. sker uden brug af spagnum. Så når vi bruger så- og plantejord, gør vi meget ud af, at det er økologisk jord.”  Sådan skriver forfatterne af bogen.

Jens Juhl og Sølva Falgren har afprøvet alt det, der beskrives. Bogen er en samling af mange års erfaring med økologisk dyrkning i både have og drivhus. Forfatterne har også skrevet bøgerne “Havealmanak” samt “Økologisk have“.

Yderligere information

Vægt 0.400 kg