Økohaven Mølgård (havelod 45m2)

1.495,00 DKK

Kom ud i landlige omgivelser nordvest for Vejle og pluk-selv dine økologiske grøntsager i Økohaven Mølgård. Du får dit eget pluk-selv havelod som er ca. 45m2 (15x3m) og er beliggende på adressen Mølgårdvej 28, 7173 Vonge i dejlig natur med bl.a. får og heste som græsser tæt på arealet.

 

Læs mere om koncept, regler, betingelser og pris nedenfor her.

16 på lager

- +

Konceptet er simpelt: vi klargør jorden, sår og udplanter, du passer og høster. Alt er 100% økologisk og du vil kunne selv-plukke et bredt udvalg af grøntsager på dit eget lod herunder kål, salater, rodfrugter, tomat, agurk, bønner, ærter, hokkaido, løg, kartofler mm. Klik her og få det fulde overblik over hvilke rækker af grøntsager vi har i år: Haveplan Økohaven Mølgård 2020

Introduktion og rundvisning: Skriv og aftal tidspunkt.

Regler og betingelser: det er forbudt for havebruger selv at så, plante eller tilføre gødning på arealet. I pluk-selv perioden har havebruger selv ansvar for at holde arealet ukrudtsfrit. Økohaven Mølgård vil i videst mulig omfang minimere angreb fra skadedyr (der lægges kålnet over kål, og visse salattyper sættes i sneglebeskyttet bed). Høstudbytte kan varierer afhængig af vejrforhold og biologiske faktorer – ved udbredt misvækst giver Økohaven Mølgård reduktion i pris. Økohaven Mølgård sørger for vanding af arealet hvis dette vurderes nødvendigt. Økohaven Mølgård kan ved vedvarende misligehold og gentagne brud af anvisninger ophæve aftalen. Ved bestilling og betaling af en 45m2 pluk-selv Økohave acceptere du samtidig vores regler og betingelser.

Pluk-selv på 45m2 fra 1. juni 2020 frem til 1. januar 2021. Prisen er 1495 kr. pr. sæson. Du reservere dit havelod ved bestilling og betaling her via webshoppen: læg blot et havelod i kurven og betal. Ønsker du mere end ét, tilføjer du blot flere. Ved spørgsmål kan du altid skrive til os på info@okohaven.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen til pluk-selv i Økohaven Mølgård.

 

Info om økologisk arealtilskud:

 

 

Økohaver kan have modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljø og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.

»Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i anddistrikterne«