Økohaven Mølgård 2022 (havelod 45m2)

1.895,00 DKK4.620,00 DKK

Kom ud i landlige omgivelser nordvest for Vejle og høst-selv dine grøntsager i Økohaven Mølgård. Du får dit eget pluk-selv havelod som er ca. 45m2 (15x3m) og er beliggende på adressen Mølgårdvej 28, 7173 Vonge i dejlig natur med bl.a. får og heste som græsser tæt på arealet. Skriv til os på info@okohaven.dk og aftal tidspunkt for en rundvisning.

Læs mere om koncept, regler, betingelser og pris nedenfor her:

Varenummer (SKU): okohave-moelgaard-2021-1 Kategori:
Ryd
- +

Konceptet er simpelt: Vi klargør jorden, sår og udplanter, du passer og høster. Du vil kunne høste selv af et bredt udvalg af økologiske grøntsager på dit eget lod, herunder forskellige kål (grønkål, rødkål, hvidkål, spidskål, rosenkål, broccoli), rodfrugter (rødbede, gulerødder, pastinak, knoldselleri), porre, bønner, ærter, hokkaido, løg og kartofler. Med ‘pasning’ menes lugning af ukrudt, hypning af kartofler og porrer, hjælpe med opbinding af tomater og agurker, pasning af fællesareal og lignende mindre opgaver.

Nyt for sæson 2022:

  • Tomat og agurk: I år inkluderer vi frilands agurk og tomat-planter i et fællesareal som alle kan høste fra, og du behøver derfor ikke tilkøbe disse. Dette er således planterne kan placeres et mere vindstille sted.
  • Radisser og soya-bønner tages ud af markplanen. Vi indkluderer istedet et fællesareal med majs som alle havebrugere kan høste fra. Løg køber vi fremadrettet kun som stikløg (giver bedre udbytte).
  • Lodderne vil i år være kvadratiske (sidste sæson gav de skrå lodder en del forvirring, så det prøver vi at undgå i år).
  • Så-selv” økobed: Du kan i år leje et “så-selv” økobed. Dette er et sneglebeskyttet bed som er 1,5×1,5m stort, og hvor du selv kan så økologiske frø som du har købt i vores webshop (bemærk, du må kun bruge økologiske frø fra os, da vi skal kunne gemme kvitteringerne til økologi-kontrol). Dette bed er f.eks. velegnet til pluk-salat, ruloca og spinat hvor du ønsker at undgå snegleangreb.
  • “Så-selv” rækker: Fra i år introducere vi 2 rækker i hvert havelod hvor du selv kan så økologiske frø som du har købt i vores webshop (bemærk, du må kun bruge økologiske frø fra os, da vi skal kunne gemme kvitteringerne til økologi-kontrol). Du kan eksempelvis så en ekstra række med ærter, gulerødder, rødbede eller en anden type af grøntsager.
  • 10% på øko-frø: når du har bestilt dit havelod, vil du via mail modtage en kupon-kode som giver dig 10% i rabat på alle vores økologiske frø. Du kan bruge kuponen når du køber øko-frø til “så-selv” økobedet eller til dine “så-selv” rækker i dit havelod. Det er meget vigtigt du ikke bruger frø du har købt hos andre leverandører (dette vil medføre bortvisning og muligt krav om erstatning).

Klik her for at se den foreløbige haveplan (ændringer kan forekomme da udbud af planter og frø kan variere): Haveplan Økohaven Mølgård 2022

Introduktion og rundvisning: Skriv og aftal tidspunkt på info@okohaven.dk. Vi holder ‘åben mark’ d. 22. januar kl. 10-11. Tilmeld dig via Facebook her: https://fb.me/e/2j3m712pO

Regler og betingelser: det er forbudt for havebruger selv at så (medmindre frøene er købt hos os), plante eller tilføre gødning på arealet. I høst-selv perioden har havebruger selv ansvar for at holde arealet ukrudtsfrit. Økohaven Mølgård vil i videst mulig omfang minimere angreb fra skadedyr (der lægges kålnet over kål). Høstudbytte kan varierer afhængig af vejrforhold og biologiske faktorer – ved udbredt misvækst giver Økohaven Mølgård reduktion i pris. Økohaven Mølgård sørger for vanding af arealet hvis dette vurderes nødvendigt. Økohaven Mølgård kan ved vedvarende misligehold og gentagne brud af anvisninger ophæve aftalen. Ved bestilling og betaling af en pluk-selv Økohave accepterer du samtidig vores regler og betingelser. I kurven for haveloddet vælger du blot “Afhentning efter aftale” under fragt.

Høst-selv 45m2 fra ca. 15. juni 2022 frem til 1. januar 2023. Prisen er 1895 kr. pr. sæson. Tilkøb af øko-bed koster 250 kr ekstra. Opstartsdato kan varierer afhængig af vejrforhold – du modtager besked så snart dit havelod er klar til brug. Du reservere dit havelod ved bestilling og betaling her via webshoppen: læg blot et havelod i kurven og betal. Ønsker du et større lod end 45m2 kan du blot tilvælge dette (koster 495 kr ekstra pr. 15m2). Ved spørgsmål kan du altid skrive til os på info@okohaven.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen til høst-selv i Økohaven Mølgård.


 

 

 

 

 

 

 


 

Info om økologisk arealtilskud:

 

 

Økohaven har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljø og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.

»Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne«

Lod størrelse

45m2, 60m2, 75m2, 90m2, 105m2, 120m2

Tilkøb "så-selv" bed

Med "så-selv" bed, Uden "så-selv" bed