Økohaven Mølgård 2021 (havelod 45m2)

1.495,00 DKK4.370,00 DKK

Kom ud i landlige omgivelser nordvest for Vejle og pluk-selv dine grøntsager i Økohaven Mølgård. Du får dit eget pluk-selv havelod som er ca. 45m2 (15x3m) og er beliggende på adressen Mølgårdvej 28, 7173 Vonge i dejlig natur med bl.a. får og heste som græsser tæt på arealet.

Læs mere om koncept, regler, betingelser og pris nedenfor her.

Varenummer (SKU): okohave-moelgaard-2021 Kategori:
Ryd
- +

Konceptet er simpelt: vi klargør jorden, sår og udplanter, du passer og høster. Du vil kunne selv-plukke et bredt udvalg af økologiske grøntsager på dit eget lod herunder forskellige kål (grønkål, rødkål, hvidkål, spidskål, rosenkål, broccoli, romanesco), rodfrugter (rødbede, gulerødder, pastinak, knoldselleri), porre, bønner, ærter, squash, hokkaido, løg og kartofler. Der er desuden mulighed for at tilkøbe et salatbed, med en række blandede salater (ex. pluksalat, rucola og spinat) samt frilands-tomat og frislands-agurk som plantes i et sneglebeskyttet bed som er 1,5×1,5m stort (bemærk salatbedet koster ekstra). Sorter og typer af grøntsager kan variere afhængig af udbud og kvalitet af planter tilgængelig, men vi garanterer et bredt og varieret udvalg på det 45m2 store havelod. Klik her for at se den fulde haveplan: Haveplan økohaven 2021

Introduktion og rundvisning: Skriv gerne og aftal tidspunkt på info@okohaven.dk

Regler og betingelser: det er forbudt for havebruger selv at så, plante eller tilføre gødning på arealet. I pluk-selv perioden har havebruger selv ansvar for at holde arealet ukrudtsfrit. Økohaven Mølgård vil i videst mulig omfang minimere angreb fra skadedyr (der lægges kålnet over kål, og salat sættes i sneglebeskyttet bed). Høstudbytte kan varierer afhængig af vejrforhold og biologiske faktorer – ved udbredt misvækst giver Økohaven Mølgård reduktion i pris. Økohaven Mølgård sørger for vanding af arealet hvis dette vurderes nødvendigt. Økohaven Mølgård kan ved vedvarende misligehold og gentagne brud af anvisninger ophæve aftalen. Ved bestilling og betaling af en pluk-selv Økohave acceptere du samtidig vores regler og betingelser.

Pluk-selv fra 45m2 fra ca. 1. juni 2021 frem til 1. januar 2022. Prisen er 1495 kr. pr. sæson. Tilkøb af et sneglebeskyttet salatbed (inkl. tomat og agurkplanter) koster 400 kr ekstra. Opstartsdato kan varierer lidt afhængig af vejrforhold – du modtager besked så snart dit havelod er klar til brug. Du reservere dit havelod ved bestilling og betaling her via webshoppen: læg blot et havelod i kurven og betal. Ønsker du et større lod end 45m2 kan du blot tilvælge dette (koster 495 kr ekstra pr. 15m2). Ved spørgsmål kan du altid skrive til os på info@okohaven.dk

Vi glæder os til at bydedig velkommen til pluk-selv i Økohaven Mølgård.


 

 

 

 

 

 

 


 

Info om økologisk arealtilskud:

 

 

Økohaver kan have modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljø og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.

»Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i anddistrikterne«

Lod størrelse

45m2, 60m2, 75m2, 90m2, 105m2, 120m2

Tilkøb salatbed

Med salatbed, Uden salatbed