Havealmanak

Havealmanak

169,00 DKK

HaveAlmanak – Økologisk have, måned for måned“, er skrevet af Jens Juhl og Sølva Falgren. Her er samlet månedens gøremål krydret med en række ideer og praktiske anvisning til arbejdet. En havekalender, der fører dig sikkert gennem årets aktiviteter.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 978-87-93159-01-3 Varekategori:

Beskrivelse

HaveAlmanak er ud over en havekalender, også en logbog med god plads at skrive i. Bagerst i bogen er der mulighed for at skitsere havens bede år for år og skrive notater om frøindkøb og erfaringerne med de høstede afgrøder. Derved kan ses hvad som gik godt eller skidt året før eller længere tilbage, og bogen er et praktisk arbejdsredskab som kan bruges mange år frem.

Bliv klogere på månedens gøremål, kompost, såtider og -dybder samt række- og planteafstande, vanding, gødning, høst mm. Læs om hvordan man forkultiverer i vindueskarmen eller i drivhuset med så små omkostninger til lys og varme som muligt.

HaveAlmanak er skrevet af Jens Juhl og Sølva Falgren, der også har skrevet Økologisk have og Økologisk drivhus, bøger, som også indeholder en masse gode råd og tips fra de erfarne havefolk.

Illustrationerne er tegnet af Kirsten Tind.

Yderligere information

Vægt 0.850 kg